Τρόποι πληρωμής


Οι τρόποι πληρωμής ειναι με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2€) , τραπεζική κατάθεση , πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά η κάρτα.Εαν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω λογαριασμούς:


EUROBANK
IBAN: GR66 0260 1860 0006 4020 0862 886
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΝΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR59 0110 1540 0000 1540 0545 933
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΝΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο info@i-kosmima.gr
Τρόποι Αποστολής

 • Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν ραντεβού

 • Παράδοση στον χώρο σας με courier εντός Αττικής : 5 € κόστος μεταφορικών

 • Παράδοση στον χώρο σας με courier για επαρχία : 7€ κόστος μεταφορικών

 • Για αγορές άνω των 59 ευρώ δωρεάν μεταφορικα
 • Ακύρωση παραγγελίας
  Υπαναχώρηση/ΑκύρωσηΠαραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 2 ημερών απο την καταχώριση της παραγγελίας και πριν την αποστολή της. Υπαναχώρηση ή ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
  -Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκειά της μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» που βρίσκεται στο «Καλάθι». Κάνοντας «κλικ» σε αυτόν τον σύνδεσμο αφαιρείται αυτόματα το προϊόν από το καλάθι σας.
 • -Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2110180831 - 6936228594 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας , προκειμένου να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.

  • Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελία δύναται να καθυστερήσει σε περιπτώσεις κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό , εφόσον αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόλις ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.

  Μετά την αποστολή του προϊόντος ισχύουν τα παρακάτω.

  Επιστροφές προϊόντων

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές, εντός προθεσμίας 14 ημερών και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η φυσική τους κατάσταση και συνοδεύονται από τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).
  Στην περίπτωση επιστροφής ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος μεταφοράς, πλην των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της επιχείρηση , εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και του νέου προϊόντος.

  Aξίωση επιστροφής του κόστους ή υπαναχώρηση γίνετε δεκτή μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία, δεν έχουν ανοιχτεί.

   

  Εγγύηση προϊόντων

  Για τα προϊόντα του καταστήματος παρέχεται μόνο η εγγύηση του κατασκευαστή, αν αυτή υπάρχει. Ο αγοραστής μπορεί να μας καλέι για να τον ενημερώσουμε σχετικά με την ύπαρξη εγγύησης κατασκευαστή. Η επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Αποστολή στο χώρο σας.
2-3 μέρες σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Πληρωμή με μετρητά,
τρ. κατάθεση, κάρτα, αντικαταβολή.
Showroom
Προσέλευση κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο

Showroom

28ης Οκτωβρίου
Νέα Ιωνία
Μόνο κατόπιν ραντεβού.